Bæredygtighed

Velkendt, bæredygtig og gennemdokumenteret isolering. Miljø – bæredygtighed er det sikreste valg til dit hus.

Isolerings-Gruppen er kendt for langtidsholdbar isolering og godt håndværksmæssigt arbejde. Derfor har vi fra starten valgt at isolere med Isover.

Miljøet forbedres meget

Når man taler om isolering af sit hjem, er miljø noget, der kommer rigtig tæt på. Du og din familie skal leve trygt og godt tæt op og ned af isoleringen. Det er derfor Isolerings-Gruppen har valgt at isolere med gennemprøvede produkter fra Isover.

Isover producerer isoleringsmaterialer i meget høj kvalitet. Virksomheden er en af verdens største inden for området og sætter miljø og bæredygtighed i højsædet. Det gælder både på fabrikken og i dit hus, hvor isoleringsmaterialerne kommer til at ligge i mange år frem. Derfor kan du være sikker på, at du får langtidsholdbar isolering, når du vælger Isolerings-Gruppen.

Miljø – bæredygtighed fra Isover

  • Isover er kendt for Miljø – bæredygtighed
  • Isover er et af de mest miljøvenlige isoleringsprodukter på markedet. Isover er produceret med 75% genbrugsglas, der bliver omdannet til højeffektiv isolering under kontrollerede forhold på Saint Gobains fabrikker.
  • Isover begrænser udledningen af CO2. Både i det store billede, hvor isoleringen er fremstillet med begrænset brug af energi. Og lige omkring dit hjem, hvor isoleringen hjælper dig med at spare på energien.
  • Isover er et af de få produkter, der sparer mere energi, end der bruges på at fremstille dem. Derfor er Isover et ansvarligt valg.
  • Isover har balance i miljøregnskabet. Kun 3 uger efter at Isolerings-Gruppen har isoleret dit hus, har din nye isolering sparet lige så meget energi, som Isover i sin tid har brugt til at fremstille den. Og derfra er der overskud i det store regnskab i mange år frem.
  • Saint Gobain Isover a/s hører dermed til blandt verdens mest genbrugende og mindst energiforbrugende producenter af mineraluld.

 

Bestil gratis opmåling og tilbud

Vores samarbejdspartnere