Vi laver efterisolering til både private og erhverv

Efterisolering er en ekstra isolering af dit hjem. En efterisolering kan udføres på mange forskellige måder, da det afhænger af, hvad behovet er. Fælles for de mange løsninger er, at de alle vil bidrage positivt til varmeregningen og højne dit indeklima. Den billigere varmeregning er dejlig for pengepungen, men det er især det bedre indeklima, der gavner husets beboere og sikrer jer nogle behagelige rum. Herunder er efterisolering med til at forhindre skimmelvækst og trækgener. Der er altså både økonomiske -, men i høj grad også sundhedsmæssige fordele ved en efterisolering af dit hus.

Vores dygtige konsulenter står altid klar med et energitjek af dit hus, og vi kan hjælpe på bedste vis, da vi har mere end 40 års isoleringserfaring og kan give dig råd om den mest passende løsning.

Der er mange fordele ved en efterisolering

Du vil blive glad for følgende fordele ved en efterisolering af dit hjem:

En lavere varmeregning

Et sundere indeklima

Mere behagelige rum der er rare at opholde sig i

En efterisolering kan udføres både på et gammelt og et nyere parcelhus, som begge kan have gavn af en efterisolering. Uanset hvor gammelt dit hjem er og hvilken slags efterisolering, der skal laves, vil det have en effekt på din varmeregning og dit indeklima, som du vil blive glad for. Desuden vil det være en klar fordel, hvis dit hus skal sælges, da et lavt energiforbrug kan få dit hjem til at virke mere attraktiv for kunden.

Du kan få mere indsigt om de gavnlige effekter ved en efterisolering på FAQsiden.

Typer af efterisolering

Når du har truffet beslutningen, om at dit hus skal have en efterisolering, så er der mange forskellige metoder at vælge i mellem. Efterisolering af vægge og lofter er dog ofte første prioritet, da det her meget af varmen går tabt. Der er derfor store fordele med en efterisolering, når det gælder en bedre indendørstemperatur og dermed varmeregning.
Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rette løsning blandt de forskellige typer af isolering, når dit hjem skal efterisoleres. Derfor tilbyder vi altid et gratis energitjek af din bolig, inden vi afgiver et tilbud på en løsning af, hvor din bolig har mest behov for isolering. Dette inkluderer også en tidsplan.

Du kan læse mere om vores mest udførte typer af efterisolering herunder:

Vi giver dig BYG GARANTI med en efterisolering

Hos os får du BYG GARANTI, når vi laver din nye efterisolering i huset. BYG GARANTI gælder i 5 år og kan anvendes, når fejl eller mangler skal udbedres. Der dækkes med maksimalt 100.000 kr. ved en byggesag. Skal du sælge dit hus, er det et plus, når du har anvendt Isolerings-Gruppen. Vi er nemlig omfattet af BYG GARANTI, og den går videre til den nye husejer.

Ring eller skriv for mere information om efterisolering

Vi foretager efterisoleringer i hele landet, så hvad enten du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så kommer vi gerne og giver et tilbud på din isoleringsopgave.

Ring til os på telefonnummeret 66 18 60 11 eller brug nedenstående kontaktformular og bestil et gratis besøg af en af vores kompetente konsulenter.