Efterisolering

Vi laver efterisolering til både private og erhverv

Efterisolering er mange ting og kan udføres, på mange forskellige måder. Fælles for de mange løsninger, er at de alle vil bidrage positivt til varmeregningen og højner dit indeklima. Den billigere varmeregning er dejlig for pengepungen, men det er især det bedre indeklima, der gavner husets beboere, og sikrer jer nogle behagelige rum. Der er altså både økonomiske, men i høj grad også sundhedsmæssige fordele, ved en efterisolering af dit hus.

Vores dygtige konsulenter står altid klar med et energitjek af dit hus, plus 40 års isoleringserfaring og råd til dig, om den bedste løsning.

Typer af efterisolering

Når du har truffet beslutningen, om dit hus skal efterisoleres, så er der mange forskellige efterisoleringsmetoder at vælge i mellem. Vi tilbyder derfor altid et gratis energitjek af din bolig, inden vi afgiver tilbud på en løsning og tidsplan af hvor din bolig har mest behov for isolering.

Du kan læse mere om vores mest udførte typer af efterisolering herunder:

Vores arbejde for dig er omfattet af BYG GARANTI i 5 år. BYG GARANTI dækker udbedring af fejl eller mangler med op til 100.000 kr. pr. byggesag. Ved hus salg er det også en fordel at du har valgt Isolerings-Gruppen, der er omfattet af BYG GARANTI. Garantien går nemlig videre til den nye ejer af huset.

Læs mere om fordelene ved isolering på vores FAQ-side.

Kontakt vedrørende efterisolering

Vi foretager efter isoleringer i hele landet, så hvad enten du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så kommer vi gerne og giver et tilbud, på netop din isoleringsopgave.

Ring til os på telefon 66 18 60 11 eller benyt kontaktformularen og bestil et gratis besøg af en af vores kompetente konsulenter. 

Bestil gratis opmåling og tilbud

Vores samarbejdspartnere