Boligforeninger – boligselskaber

Spar penge på opvarmningen af alle foreningens boliger. År efter år.

Boligforeninger – boligselskaber kan i dag hente mærkbare besparelser ved at isolere bygningerne.

Isoleringen giver tilbagevendende besparelser på beboernes varmeforbrug. Komforten stiger. Bygningerne får et længere liv, fordi varmen er med til at holde fugt og kulde ude.

Isolering kan mindske varmeforbruget med effektiv hulmursisolering og loftsisolering, der giver mærkbare besparelser. Men der kan også være store gevinster at hente andre steder. Vi hjælper gerne jeres boligforening eller boligselskab med at finde dem – i god tid før I sætter noget i gang.

Vælg isolering på et ordentligt grundlag

Isolerings-Gruppen har over 40 års erfaring med isolering for boligforeninger – boligselskaber. Vi ved, hvor vigtigt det er for en bestyrelse at have et ordentligt beslutningsgrundlag, før man sætter arbejdet i gang. Derfor tilbyder vi en grundig gennemgang af de bygninger, der skal isoleres.et detaljeret kendskab til de mulige isolerings løsninger.

Anbefalingen fra Isolerings-Gruppen til Boligforeninger – boligselskaber

  • Hvor I vil få mest ud af at isolere
  • Hvilken isoleringstype vi anbefaler
  • Hvor store besparelser I kan forvente
  • Hvilken tilbagebetalingstid I kan budgettere med

Med beslutningsgrundlaget kan I lave en prioriteret rækkefølge for arbejdet, så arbejdet passer til beboernes ønsker og bestyrelsens planer.

Isolerings-Gruppen er vant til en professionel dialog og at vi kan fungere som jeres sparringspartner. Når tilbuddet skal præsenteres internt, bærer vi det gerne hele vejen igennem  til afdelingens bestyrelse, hvor vi  fremlægger og skitserer projektet. Det er med til at give tryghed og sikrer, at alle spørgsmål er afklaret.

Isolerings-Gruppen: Solid leverandør og dedikeret samarbejdspartner

Isolerings-Gruppen er den økonomisk sunde og fagligt anerkendt isoleringsvirksomhed med en social profil.

Vores indehaver, Kurt Adamsen, er en engageret næstformand i Miljøforum Fyn, der arbejder på at styrke konkurrenceevnen i de fynske virksomheder gennem deres miljø- og CSR-indsats.

Isolerings-Gruppen har gode erfaringer med at samarbejde med beboere og inspektører under isoleringsarbejdet. Det er med til at få projektet til at glide let og er med til at give alle involverede en god oplevelse.

Mere om vores virksomhed