Ejerforeninger – andelsforeninger

Spar på varmen på alle husets etager i mange år frem

Ejerforeninger – andelsforeninger kan i dag hente mærkbare besparelser ved at isolere ejendomme.

Isoleringen er et langtidsholdbart valg, der gver tilbagevendende besparelser på beboernes varmeforbrug. Komforten stiger. Og ejendommene får et længere liv, fordi varmen er med til at holde fugt og kulde ude.

Isolering kan mindske varmeforbruget i ejerforeninger – andelsforeninger med effektiv hulmursisolering og loftsisolering, der giver mærkbare besparelser. Men der kan også være store gevinster at hente andre steder og vi hjælper gerne jeres ejerforening eller andelsforening med at finde dem – i god tid før I sætter noget i gang.

Vælg isolering på et ordentligt grundlag

Isolerings-Gruppen har over 40 års erfaring med isolering for ejerforeninger – andelsforeninger. Og vi ved, hvor vigtigt det er for jeres bestyrelse at have et ordentligt beslutningsgrundlag, før I sætter arbejdet i gang. Derfor tilbyder vi en grundig gennemgang af de ejendomme, der skal isoleres.

Når energivejlederen fra Isolerings-Gruppen er færdig med gennemgangen, kommer vi med et skriftligt tilbud og en konkret anbefaling, der bygger på vores erfaring med isoleringsarbejde og vores detaljerede kendskab til de mulige isoleringsløsninger.

Anbefalingen fra Isolerings-Gruppen fortæller bl.a.

  • Hvor I vil få mest ud af at isolere
  • Hvilken isoleringstype vi anbefaler
  • Hvor store besparelser I kan forvente
  • Hvilken tilbagebetalingstid I kan budgettere med

Med beslutningsgrundlaget kan I lave en prioriteret rækkefølge for arbejdet, så arbejdet passer til jeres ønsker og planer.

Isolering i ejerforeninger – andelsforeninger skal gavne hele ejendommen, så fordelingstallene bliver rigtige og er til gavn for så mange beboere som muligt. Isolerings-Gruppen kender fordele og ulemper ved de forskellige løsninger og kan præsentere jer for de forslag, I har brug for.

Isolerings-Gruppen er vant til en professionel dialog og at vi kan fungere som jeres sparringspartner. Når tilbuddet skal præsenteres internt, bærer vi det gerne hele vejen igennem, hvor vi fremlægger og skitserer projektet for beboerne. Det er med til at give tryghed og sikrer, at alle spørgsmål er afklaret.

Isolerings-Gruppen: Solid leverandør og dedikeret samarbejdspartner

Isolerings-Gruppen er den økonomisk sunde og fagligt anerkendt isoleringsvirksomhed med en social profil.

Vores indehaver, Kurt Adamsen, er en engageret næstformand i Miljøforum Fyn, der arbejder på at styrke konkurrenceevnen i de fynske virksomheder gennem deres miljø- og CSR-indsats.