Facadeisolering

Er en meget effektiv isoleringsmetode

Hvem vil ikke gerne have sin bolig bedre isoleret? Ved at vælge en facadeisolering, opnår din bolig en meget effektiv isolering, der oven i købet ikke mindsker boligens areal. Vi har med vores 40 års erfaring, en meget stor viden om facadeisolering, der kan komme dig til gode.

Hos Isolerings-Gruppen har vi udviklet et helt koncept, omkring facadeisolering, hvor hele processen er gennemtænkt, fra start til slut. Facaden er boligens ansigt udadtil. Derfor sætter vi en ære i at udføre en smuk overflade. Du er med i denne proces, idet vi inden arbejdet påbegyndes, sammen udarbejdet en plan, for din husfacade, hvor vi naturligvis tilgodeser både design, holdbarhed og kvalitet, så du får et produkt du kan være stolt af.

Fordele ved facadeisolering:

  • Facadeisolering beskytter bygningen
  • Ydervæggene holdes varme og tørre
  • Der skabes ikke kondens på indervæggene
  • Det er muligt at blive boende i boligen, mens arbejdet udføres
  • Udgiften til varme reduceres væsentligt
  • Bygningens værdi forøges

Hvad er facadeisolering?

Facadeisolering indebærer en isolering, der er placeret uden på det eksisterende murværk. Når du vælger at få foretaget en udvendig isolering, får du en gennemgribende isoleringsløsning. Dit hus opnår en høj stabilitet i temperaturen, og derved et bedre indeklima. Et velfungerende indeklima, gavner alle husets beboere og er med til at sikre nogle behagelige opholdsrum.

Facadeisolering er en meget effektiv isoleringsmetode, så uanset om du vil renovere dit hus, eller du vil bygge et helt nyt, så er en facadeisolering værd at tage med som en mulighed, idet det forøger din boligs levetid og værdi. 

Overfladen på din facadeisolering, udvælger vi i samarbejde med dig. Isover facadeisolering indeholder nemlig to forskellige muligheder, en Isover Strukturpuds og en Isover Filts puds. Vi finder sammen den finish, der passer bedst til dig og dit hus.

Vores arbejde for dig er omfattet af BYG GARANTI i 5 år. BYG GARANTI dækker udbedring af fejl eller mangler med op til 100.000 kr. pr. byggesag. Ved hus salg er det også en fordel at du har valgt Isolerings-Gruppen, der er omfattet af BYG GARANTI. Garantien går nemlig videre til den nye ejer af huset.

Kontakt vedrørende facadeisolering
Vi foretager isoleringer i hele landet, så hvad enten du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så kommer vi gerne og giver et tilbud, på netop din isoleringsopgave. Vores ydelser omfatter bla. også isolering af loft , gulvisolering og hulmursisolering

Ring til os på telefon 66 18 60 11 eller benyt kontaktformularen og bestil et gratis besøg af en af vores kompetente konsulenter.

Kontakt os vedr. hvis du ønsker tilbud på isolering

Bestil gratis opmåling og tilbud

Vores samarbejdspartnere