FAQ

Ofte stillede spørgsmål, ses i vores FAQ liste her på siden

Bliver huset mere værd, når det er isoleret?

Ja. Isolering vil få din varmeregning til at falde og det er en af de ting, potentielle købere holder øje med. I forbindelse med tilstands rapporten for huset bliver der lavet en energiattest, hvor man også vil kunne læse, at der er isoleret. Isolerings-Gruppen udsteder også en Isover attest på isoleringen, som du kan vise til en ejendomsmægler. Brugsværdien og komforten i huset stiger også, når der er isoleret.

Kan isolering hjælpe på kolde ydervægge?

Ja. Hulmursisolering hæver temperaturen med 2 til 3 grader på den indvendige side af muren. Så er det slut med kold stråling fra væggen og det giver stor komfortforbedring. Du undgår også skimmeldannelse, fordi eventuelle vanddampe ikke kondenserer på ydervæggene, når der er isoleret tilstrækkeligt.

Hvor meget kan man spare ved at isolere?

Isovers beregninger viser, du sparer mellem 20 og 30% af det totale varmeforbrug ved en hulmursisolering.

Er isolering sundt for huset?

Ja. Man kan ikke isolere for meget, når bare man husker at ventilere et par gange dagligt, ved regelmæssig udluftning eller gennemtræk. Den nye friske luft i huset er sund for beboerne – og så er den nem at varme op.

Hvad er forskellen på mineraluld og papiruld?

En af de store forskelle er, at mineraluld er et uorganisk produkt af glas eller sten, og det kan ikke suge vand. Du risikerer altså ikke at have vådt isoleringsmateriale liggende på dit loft eller i hulmurene. Læs mere om fordelene ved mineraluld her.

Hulmurisolering: Hvem reparerer hullerne i væggen bagefter?

Når man hulmusisolerer fjerner man udvalgte sten i huset, blæser isoleringen ind og sætter stenen på plads igen. Vi sørger for både indmuring og efterfugning i den rigtige farve. Du kan læse mere om hulmursisolering her.

Hvad bruger Isolerings-Gruppen som lofts-isolering?

På alle vandrette lofter bruger vi Isover granulat. Det fylder alle huller i underlaget og giver en jævn og effektiv isolering. Du kan læse mere om loftisolering her.