Gulvisolering eller isolering af etageadskillelse

Undgå fodkolde rum

Gulvisolering eller isolering af etageadskillelse er to sider af samme sag. Mellem en opvarmet og en uopvarmet etage, kan der opstå kuldebroer. Det kan i sidste ende koste dig dyrt, både på varme regningen, men også i høj grad hvis der skulle opstå grobund for skimmelsvamp og mug. Kolde fødder, kan også give forhøjet risiko for influenza og snue.

Unødigt varmetab

Det er muligt at isolere etageadskillelser ved at blæse Isover granulat ind i hulrummet. Det vil både isolere mod kulden, og sikre dig imod et unødvendigt varmetab. Det er både muligt at isolere gulvet via en krybekælder eller som sagt blot ved at isolere i hulrummet, mellem de to etager. Det er som oftest, når der opstår temperaturforskelle i mellem to områder, at der bliver fodkoldt og dyrt for dig. Ved gulvisolering/etageadskillelsesisolering holder du ikke blot varmen inde, men du holder også kulden ude. Det er derfor på lang sigt, en rigtig fornuftig investering, at få foretaget gulvisolering.

Fordelene ved gulvisolering/ isolering af etageadskillelse:

  • Forebygger et varmetab
  • Du opnår en mere stabil varme i boligen
  • Et bedre indeklima, giver mindre sygdom
  • Mindre varmeforbrug
  • Værdien af din bolig stiger

Gulvvarme og isolering af gulve og etageadskillelser

At skulle vælge mellem, at få indlagt gulvvarme eller få isoleret gulvet, lyder måske ikke som to ting der er sammenlignelige. Men hvis isoleringen i din bolig er utilstrækkelig, vil det hurtigt betyde at du mister en betydelig del af varmen, fra den installerede gulvvarme. Du bør derfor overveje, om en start på dit kuldeproblem, kunne ligge i manglende isolering.

Med indblæsning af isoleringsgranulat får du ikke kun et effektivt resultat, du undgår også at skulle lave en gennemgribende renovering af boligen.

Vores arbejde for dig er omfattet af BYG GARANTI i 5 år. BYG GARANTI dækker udbedring af fejl eller mangler med op til 100.000 kr. pr. byggesag. Ved hus salg er det også en fordel at du har valgt Isolerings-Gruppen, der er omfattet af BYG GARANTI. Garantien går nemlig videre til den nye ejer af huset.

Læs mere om fordelene ved isolering på vores FAQ-side.

Kontakt vedrørende gulvisolering /isolering af etageadskillelse

Vi foretager isoleringer i hele landet, så hvad enten du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så kommer vi gerne og giver et tilbud, på netop din isoleringsopgave.

Ring til os på telefon 66 18 60 11 eller benyt kontaktformularen og bestil et gratis besøg af en af vores kompetente konsulenter.

Vi tilbyder også facadeisolering og hulmursisolering.

Bestil gratis opmåling og tilbud

 

Vores samarbejdspartnere