Isover facadeisolering

Få en yderst effektiv Isover facadeisolering af dit hjem

Hvem vil ikke gerne have sin bolig bedre isoleret? Ved at vælge en facadeisolering, opnår din bolig en meget effektiv isolering, der ovenikøbet ikke gør din bolig mindre. Vi har med vores 40 års erfaring en meget stor viden om facadeisolering, der kan komme dig til gode.

Hos Isolerings-Gruppen har vi udviklet et helt koncept omkring facadeisolering, hvor hele processen fra start til slut er gennemtænkt. Facaden er boligens ansigt udadtil. Derfor sætter vi en ære i at udføre en smuk overflade. Du er med i denne proces, idet vi sammen udarbejder en plan for din husfacade, inden vi begynder på arbejdet med en facadeisolering. Vi tilgodeser naturligvis design, holdbarhed og kvalitet, så du får et produkt, du kan være stolt af.

Hvad er en facadeisolering?

Facadeisolering indebærer en isolering, der er placeret uden på det eksisterende murværk. Når du vælger at få foretaget en udvendig isolering, får du en gennemgribende løsning. Dit hus opnår en høj stabilitet i temperaturen, og derved et bedre indeklima. Et velfungerende indeklima gavner alle husets beboere og er med til at sikre jer nogle behagelige opholdsrum.

Facadeisolering er en meget effektiv isoleringsmetode. Og uanset om du vil renovere dit hus, eller du vil bygge et helt nyt, så er en facadeisolering værd at tage med som en mulighed, idet det forøger din boligs levetid og værdi.

Overfladen på din facadeisolering, udvælger vi i samarbejde med dig. Vi bruger facadeisolering fra Isover, når der skal vælges cementbaseret dekorationspuds. Isover facadeisolering indeholder nemlig to forskellige muligheder, en Isover Strukturpuds og en Isover Filtspuds. Sammen finder vi den finish, der passer bedst til dig og dit hus, når du skal have en facadeisolering. Isover står bag isoleringsprodukter, der er bæredygtige, effektive og er behagelige at arbejde med. Du vil derfor få en sundere facadeisolering med Isover.

Hos Isolerings-Gruppen er vi autoriserede ISOVER-isolatører. Derfor kan du forvente et håndværk af højeste kvalitet fra vores side, når vi laver en facadeisolering i dit hjem. Du kan trygt overlade opgaven til os.

Fordele ved facadeisolering

  • Facadeisolering beskytter bygningen
  • Ydervæggene holdes varme og tørre
  • Der skabes ikke kondens på indervæggene
  • Det er muligt at blive boende i boligen, mens arbejdet udføres
  • Udgiften til varme reduceres væsentligt
  • Bygningens værdi forøges.

Ønsker du mere viden om fordelene ved en facadeisolering, kan du få mere information på FAQsiden.

Hos os sikrer vi dig BYG GARANTI med en facadeisolering

Hvis vi laver din facadeisolering, får du en BYG GARANTI med i købet. Den kan bruges i 5 år, og dækker udbedringer ved mangler og fejl. Den enkelte byggesag kan dækkes med op til 100.00 kr.  Er du ved at sælge dit hus, kan du glæde den nye ejer med, at han får denne BYG GARANTI med i købet.

Ring eller skriv til os og få en snak om facadeisolering

Vi løser opgaver med isoleringer i hele Danmark. Det betyder, at uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så aflægger vi gerne et besøg hos dig for at tage en snak om, hvad det vil koste at lave din nye facadeisolering. Vi laver også andre former for isoleringer, som loft-gulv- og hulmursisolering.

Skriv til os via vores kontaktformular eller giv os et kald på telefonnummer 66 18 60 11 for at aftale, hvornår vi skal komme forbi dig og snakke om, hvad din nye facadeisolering vil koste og hvad det vil kræve, at få opgaven i hus. Det er helt gratis.