Gulvisolering

Undgå fodkolde rum med gulvisolering

I etageadskillelser mellem en opvarmet og en uopvarmet etage kan vi indblæse Isover granulat i hulrummet. Dette isolerer imod kulden fra den uopvarmede etage, og sikrer at der ikke opstår et unødvendigt varmetab.

Det er både muligt at isolere via krybekælder og blot ved at isolere hulrummet imellem to etager. Det er ofte når der er temperaturforskel imellem to områder, at det koster mange penge på varmeregningen. Ved at isolere holder du ikke kun varmen inde, men også kulden ude. Derfor er det på lang sigt en rigtig fornuftig investering at på foretaget gulvisolering.

Fordelene ved gulvisolering:

  • Forebyggelse af varmetab
  • En mere stabil varme i boligen
  • Bedre indeklima giver mindre sygdom
  • Mindre varmeforbrug
  • Øget værdi til din bolig

Læs mer om fordelene ved isolering på vores FAQ side.

Gulvisolering: Et alternativ til gulvvarme

At skulle vælge mellem at få indlagt gulvvarme eller få isoleret gulvet lyder måske ikke som to ting der er sammenlignelige, men hvis isoleringen i din bolig er utilstrækkelig, vil det hurtigt betyde, at du mister en betydelig del af varmen fra gulvvarmen.

Med indblæsning af isoleringsgranulat får du ikke kun et effektivt resultat du undgår også at skulle lave en gennemgribende renovering af boligen, da det eneste der kræves for at foretage indblæsningen er fjernelse af enkelte gulvbrædder.

Kontakt Isolerings-gruppen

Hos Isolerings-Gruppen tilbyder vi et gratis energitjek af boligen. Ring til os på tlf. 66 18 60 11 og aftal at få et besøg fra vores medarbejder, eller kontakt os ang. gulvisolering her.

Vi foretager isolering i hele landet, så hvad enten om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, sender vi gerne en medarbejder ud og giver et tilbud på netop din isoleringsopgave.