Hulmursisolering

Få en professionel hulmursisolering her

Isover er den mest effektive løsning til dine ydermure, og vi har hos Isolerings-Gruppen tæt på 40 års erfaring, med isolering af boliger. Med vores mange års års erfaring, er du derfor sikker på at få erfarne isolatører ud, som altid leverer kvalitets arbejde. En hulmursisolering er både med til at give dig en billigere varmeregning og forhøje hjemmets indeklima, som gavner alle husets beboere.

En hulmursisolering er et ganske minimal indgreb på dine ydermure. Det drejer sig som oftest blot om, at tage mursten ud, blæse granulat isolering ind, og igen mure stenene pænt i.

Kontakt Isolerings-Gruppen i dag, på telefon 66 18 60 11 og få tjekket din boligs hulmur gratis. Vi give dig et uforpligtende tilbud og en tidsplan, på din hulmursisolering.

Hulmursisolering – Sådan gør vi

Når du benytter et professionelt firma, som Isolerings-Gruppen som er eksperter i isolering, ser vores arbejdsplan gerne således ud:

  • Vi fjerner nogle mursten fra husets ydermur
  • Bagefter blæser vi Isover granulat ind, under tryk, så det fordeler sig pænt
  • Vi sætter murstenene på plads igen
  • Vi etablerer efterfølgende fugerne, selvfølgelig i samme farve som før

Dine ydermure kan nu holde varmen, så du kan få en billigere varmeregning hvert år.

  • Dit hus har fået et lunt og tæt ’’uld tæppe’’ og den ydermur, der før føltes kold, vil nu føles lun og behagelig. Du kan glæde dig over, at den hulmursisolering vi blæser ind i dine ydermure, er en gennemprøvet, miljøvenlig og bæredygtig isolering som består af 80% genbrugsglas, der bliver omdannet til højeffektiv isolering. Dit hus vil stige i comfort og værdi.
  • Vores arbejde for dig er omfattet af BYG GARANTI i 5 år. BYG GARANTI dækker udbedring af fejl eller mangler med op til 100.000 kr. pr. byggesag. Ved hus salg er det også en fordel at du har valgt Isolerings-Gruppen, der er omfattet af BYG GARANTI. Garantien går nemlig videre til den nye ejer af huset.

Læs mere om fordelene ved isolering på vores FAQ-side.

Kontakt vedrørende hulmursisolering

Vi foretager isoleringer i hele landet, så hvad enten du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så kommer vi gerne og giver et tilbud, på netop din isoleringsopgave.

Ring til os på telefon 66 18 60 11 eller benyt kontaktformularen og bestil et gratis besøg af en af vores kompetente konsulenter.

 

Husk at du hos os også kan få; gulvisolering, facadeisolering, efterisolering og alm. isolering.

 

Bestil gratis opmåling og tilbud

Vores samarbejdspartnere