Loftsisolering

Kan dit hus holde varmen – få kontrolleret din loftisolering

Suser varmen ud igennem dit loft og tag, så er det på tide at kontakte Isolerings-Gruppen og få et uforpligtende tilbyd, på loftisolering af dit hus. Du kan her spare en hel del om året, på din varmeregning, og så vil du oven i købet få et lang bedre indeklima. Et velfungerende indeklima, gavner alle husets beboere og er med til at sikre nogle behagelige opholdsrum.

Fordele ved isolering af loft

Et af de mest effektive steder, du kan efterisolere, er netop dit loft. Der er ofte store uudnyttede rum i mange ældre boliger, som ofte bliver overset, og derfor mangler tilstrækkelig isolering. Varmen stiger opad og ud gennem dit tag. Derfor er det klogt også at holde fokus på husets tag, når der skal isoleres.

Loftisolering giver:

  • Et bedre indeklima
  • Nedsætter din varmeregning

Loftisolering – sådan gør vi:

  • Først sikrer vi ventilationsåbningerne i taget med Isover tagfod
  • Så lægger vi en Isover gangbro ud, så det er til at gå op loftet efter isoleringen
  • Vi tager højde for at skorstensfejere også skal kunne komme til
  • Til sidst blæser vi Isover loftgranulat ud på loftet som fordeler isoleringen jævnt ud over loftet

 

Vores arbejde for dig er omfattet af BYG GARANTI i 5 år. BYG GARANTI dækker udbedring af fejl eller mangler med op til 100.000 kr. pr. byggesag. Ved hus salg er det også en fordel at du har valgt Isolerings-Gruppen, der er omfattet af BYG GARANTI. Garantien går nemlig videre til den nye ejer af huset. Vi tilbyder også hulmursisolering og gulv/etageisolering.

Kontakt vedrørende loftisolering

Vi foretager isoleringer i hele landet, så hvad enten du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så kommer vi gerne og giver et tilbud, på netop din isoleringsopgave.

Ring til os på telefon 66 18 60 11 eller benyt kontaktformularen og bestil et gratis besøg af en af vores kompetente konsulenter.  

 

Bestil gratis opmåling og tilbud

Vores samarbejdspartnere