Hulmursisolering - priser og fordele

Kan dit hjem ikke holde varmen inde, kan det være værd at overveje en isolering af hulmuren. En hulmursisolering er særlig velegnet til mange gamle og nyere huse, hvor der er et hulrum mellem for- og bagmur. Dette hulrum kan isoleres, så varmen holdes inde i huset og betyde, at dine varmeregninger bliver lavere. Det kan derfor være en god investering!

Hulmursisolering - dine fordele

Økonomi

Reduceret energiforbrug og dermed en lavere varmeregning

Sundhed

Et bedre og sundere indeklima

Varme

Den temperatur, som du vil trives med i hjemmet

Klima

Isover materialet som vi bruger begrænser udledningen af CO2

Er dit hus velegnet til isolering af hulmure?

Hvis du ikke ved, om dit hus kan hulmursisoleres, kan vi undersøge det for dig. Hos Isolerings-Gruppen tilbyder vi at tjekke din boligs hulmur helt gratis. Du får også et uforpligtende tilbud og en tidsplan på isoleringsopgaven, der passer præcis i din situation. Kontakt Isolerings-Gruppen allerede i dag og få en aftale i stand.

40 års erfaring giver dig en professionel hulmursisolering

Hos Isolerings-Gruppen bruger vi isoleringsmateriale af mærket Isover. Isover er nemlig den mest effektive løsning til dine ydermure, og hos Isolerings-Gruppen har vi over 40 års erfaring med isolering af boliger. Med vores mange års erfaringer er du derfor sikker på at få erfarne isolatører ud, som altid leverer kvalitetsarbejde. En hulmursisolering er både med til at give dig en mindre varmeregning og forbedre hjemmets indeklima, som gavner alle husets beboere. Desuden kræves blot et ganske minimalt indgreb på dine ydermure. Det drejer sig oftest blot om at tage nogle mursten ud, blæse ISOVER granulatisolering ind og igen mure stenene pænt i. Du kan derfor forvente, at vi ret hurtigt kan løse den praktiske opgave og vi efterlader ingen synlige spor efter arbejdet.

Pia Frederiksen
Pia Frederiksen
Trustpilot
Læs mere
Vi har fået isoleret både loft og hulmur hos isolerings gruppen. Da vi kontaktede isolerings gruppen kom der hurtigt et tilbud på arbejdet. De aftalte datoer for arbejdets udførelse og priser blev overholdt af isolerings gruppen. Der kom to friske og meget venlige svende og udførte et pænt stykke arbejde. Vi har haft stor glæde af isoleringen og det kan virkelig mærkes på indeklimaet og selvfølgelig på varmeregningen. Så alt i alt, det kan kun anbefales.

Din hulmursisolering hos os er lig med BYG GARANTI

Vi giver dig en BYG GARANTI på 5 år, når vi laver din isolering. Den dækker med op til 100.000 kr. for en byggesag, og er særlig anvendelig, når fejl og mangler skal udbredes. Din nye BYG GARANTI følger boligen. Det vil sige, at hvis du skal sælge huset, så får den nye husejer gavn af garantien.

Skriv eller ring og få en snak 

Vi løser dit behov for en hulmursisolering, uanset hvor du bor i Danmark. Derfor kommer vi gerne forbi til en god snak om, hvad vi kan gøre for dig, samt hvad det vil koste. Vi gør det helt gratis og uforpligtende. Husk, at du hos os også kan få loft-gulv- og facadeisolering.

Du fanger os på telefonnummer 66 18 60 11 eller via vores kontaktformular.

Sådan udfører vi din hulmursisolering

Når du benytter et professionelt firma, som Isolerings-Gruppen, der er eksperter i hulmursisolering, ser vores arbejdsplan typisk således ud:

Tryklufthammer i brug ved hulmur
Vi fjerner nogle mursten fra husets ydermur
Hulmursisolering
Bagefter blæser vi Isover-granulat ind under tryk, så det fordeler sig pænt
Mørtel på musten i hulmur
Vi sætter murstenene på plads igen
Mursten børstes ren efter lukning af hul
Vi etablerer efterfølgende fugerne, og det bliver selvfølgelig i samme farve som før

For hvert eneste hus, vi isolerer, sparer vi miljøet for CO2 og nedsætter varmetabet fra bygningen på op til 70-80 %

Tag kontakt i dag

Dit hus får her et lunt og tæt ’’uldtæppe’’, og den ydermur, der før føltes kold, vil derfor føles lun og behagelig. Du kan glæde dig over, at den hulmursisolering, vi blæser ind i dine ydermure, er en gennemprøvet, miljøvenlig og bæredygtig isolering. Den består af 80% genbrugsglas, der bliver omdannet til højeffektiv isolering. Dit hus vil derfor stige i både komfort og værdi.

Håndværker fejer efter hulmursisolering
Vi gør pænt rent og efterlader pladsen pæn og ryddet for affald og rester