Hulmursisolering

Få en professionel isolering fra Isolerings-Gruppen

Kan dit hjem ikke holde varmen inde, kan det være værd at overveje en isolering af hulmuren. En hulmursisolering er særlig velegnet til mange gamle og nyere huse, hvor der er et hulrum mellem for- og bagmur. Dette hulrum kan isoleres, så varmen holdes inde i huset og betyde, at dine varmeregninger bliver lavere. Det kan derfor være en god investering!

Hulmursisolering

Lad os tjekke, om dit hus er velegnet til isolering af hulmure

Hvis du ikke ved, om dit hus kan hulmursisoleres, kan vi undersøge det for dig. Hos Isolerings-Gruppen tilbyder vi at tjekke din boligs hulmur helt gratis. Du får også et uforpligtende tilbud og en tidsplan på isoleringsopgaven, der passer præcis i din situation. Kontakt Isolerings-Gruppen allerede i dag og få en aftale i stand.

Kontaktformular

Hos Isolerings-Gruppen bruger vi isoleringsmateriale af mærket Isover. Isover er nemlig den mest effektive løsning til dine ydermure, og hos Isolerings-Gruppen har vi over 40 års erfaring med isolering af boliger. Med vores mange års erfaringer er du derfor sikker på at få erfarne isolatører ud, som altid leverer kvalitetsarbejde. En hulmursisolering er både med til at give dig en mindre varmeregning og forbedre hjemmets indeklima, som gavner alle husets beboere.

Sesuden kræves blot et ganske minimalt indgreb på dine ydermure. Det drejer sig oftest blot om at tage nogle mursten ud, blæse ISOVER granulatisolering ind og igen mure stenene pænt i. Du kan derfor forvente, at vi ret hurtigt kan løse den praktiske opgave og vi efterlader ingen synlige spor efter arbejdet.

Din hulmursisolering hos os er lig med BYG GARANTI

Vi giver dig en BYG GARANTI på 5 år, når vi laver din isolering. Den dækker med op til 100.000 kr. for en byggesag, og er særlig anvendelig, når fejl og mangler skal udbredes. Din nye BYG GARANTI følger boligen. Det vil sige, at hvis du skal sælge huset, så får den nye husejer gavn af garantien.

Skriv eller ring og få en snak 

Vi løser dit behov for en hulmursisolering, uanset hvor du bor i Danmark. Derfor kommer vi gerne forbi til en god snak om, hvad vi kan gøre for dig, samt hvad det vil koste. Vi gør det helt gratis og uforpligtende. Husk, at du hos os også kan få loft-gulv- og facadeisolering.

Du fanger os på telefonnummer 66 18 60 11 eller via vores kontaktformular.

Sådan laver vi din hulmursisolering

Når du benytter et professionelt firma, som Isolerings-Gruppen, der er eksperter i hulmursisolering, ser vores arbejdsplan typisk således ud:

Step 1

Vi fjerner nogle mursten fra husets ydermur

Step 2

Bagefter blæser vi Isover-granulat ind under tryk, så det fordeler sig pænt

Step 3

Vi sætter murstenene på plads igen

Step 4

Vi etablerer efterfølgende fugerne, og det bliver selvfølgelig i samme farve som før

Iso gruppen Odense - Isover
bedste hulmursisolering
hulmursisolering odense
hulmursisolering fyn

Dit hus får her et lunt og tæt ’’uldtæppe’’, og den ydermur, der før føltes kold, vil derfor føles lun og behagelig. Du kan glæde dig over, at den hulmursisolering, vi blæser ind i dine ydermure, er en gennemprøvet, miljøvenlig og bæredygtig isolering. Den består af 80% genbrugsglas, der bliver omdannet til højeffektiv isolering. Dit hus vil derfor stige i både komfort og værdi.

Vi giver dig og dit hjem disse fordele

  • Reduceret varmeforbrug og dermed en lavere regning på denne front
  • Et bedre og sundere indeklima
  • Den temperatur, som du vil trives med i hjemmet.

På vores FAQside kan du desuden læse meget mere om de mange fordele, der er med en hulmursisolering.