Loftisolering

Kan dit hus holde varmen? Få kontrolleret din loftisolering

Suser varmen ud igennem dit loft og tag, så er det på tide at kontakte Isolerings-Gruppen og få et uforpligtende tilbyd på loftisolering af dit hus. Du kan spare en hel del om året på din varmeregning. Og så vil du ovenikøbet få et lang bedre indeklima.

I de varme sommerperioder vil du også være taknemmelig for, at du har loftisolering. Her vil varmen nemlig trænge ind, der hvor du ikke har loftisolering og varme dit hjem op, så det kan blive meget ubehageligt at være i. Et velfungerende indeklima gavner alle husets beboere og er med til at sikre nogle behagelige opholdsrum, uanset hvad temperaturen siger udenfor.

Et af de mest effektive steder, hvor du kan efterisolere, er faktisk dit loft. Der er ofte store uudnyttede rum i mange ældre boliger, som typisk bliver overset, og derfor mangler der især tilstrækkelig loftisolering. Varmen stiger opad og ud igennem dit tag. Af den årsag er det klogt at holde et skarpt fokus på husets tag.

Disse fordele får du ved loftisolering

Forebygger, at dit hjem bliver alt for varmt i sommerperioden, og alt for koldt om vinteren.

Nedsætter din varmeregning

Et bedre indeklima

Der kan også være andre grunde til, at du vil få gavn af (en ny) loftisolering. Har du en tynd loftisolering, vil varmen nemlig sive ud i de kolde tider og ind om sommeren. Det gælder også, hvis det ikke er lavet grundig nok, eller hvis du har opbevaringskasser på loftet, som har trykket din loftisolering sammen.

Som en ekstra bonus vurderer Energistyrelsen, at det vil tage 5 til 6 år, før pengene, som du har brugt på din nye loftisolering, er tjent hjem igen – dette afhænger dog af loftets størrelse. Der er altså penge at spare.

Få mere viden om fordele på vores FAQside.

Loftisolering – sådan gør vi

  • Først sikrer vi, at der er ventilationsåbninger i taget med Isover-tagfod
  • Så lægger vi en Isover-gangbro ud, så det er til at gå op på loftet efter en loftisolering
  • Vi tager højde for, at skorstensfejere også skal kunne komme til
  • Til sidst blæser vi Isover-loftgranulat ud på loftet, som fordeler isoleringen jævnt ud over loftet