Understrygning tegltage

Hold taget tæt med tagdug, over- eller understrygning

Lige meget om du har et aldrende hus eller skal til at bygge nyt, er det vigtigt med et tæt tag. Specielt i ældre ejendomme, er taget ofte understrøget med mørtel, hvilket over tid bliver porøst og utæt, så fugten let kan trænge ind i murværket og skabe et dårligt indeklima.

Hos Isolerings-Gruppen har vi tæt på 40 års erfaring med over- og understrygning af tage.

På teglstenstage udfører vi over- og understrygning med plastisk fugemasse, og på flade tage løser vi opgaven ved at udlægge en Hertalan EPDM tagdug.

Med en plastisk fugemasse får boligen en meget længere levetid, da fugerne ved både overstrygning og understrygning, ikke bliver porøse, men bevarer deres elasticitet.

Understrygning og tagarbejde

Det er ofte nødvendigt at skaffe sig adgang gennem taget for at udføre vanskelige isoleringsopgaver. Derfor er Isolerings-Gruppen også specialister i flere former for tagarbejde. Vi sørger for at åbne taget, så arbejdet kan finde sted, og bagefter sørger vi for at lukke af igen, så alting er på plads. Isolerings-Gruppen klarer kort sagt hele opgaven for dig, så du kan nøjes med at have kontakt til et enkelt firma, der klarer hele entreprisen og udfører din isoleringsløsning igennem fra start til slut.

Skal vi hjælpe dig med dit tagarbejde?

Isolerings-Gruppen tilbyder altid at give et gratis energitjek på dit hus, så vi kan komme med det mest kvalificerede bud på en løsning til din bolig. Vi kommer ud til dig, for at undersøge huset og tjekke tagets beskaffenhed. Bagefter finder vi ud af om, det er tag dug eller over- og understrygning, der er den rette løsning for dig. Vi giver jer et tilbud og en tidsplan, på løsningen og arbejdet, som vi overholder.

Ydermere er Isolerings-Gruppen medlem af byg garantiordningen, der giver jer en større sikkerhed for et veludført arbejde. Sammen med vores egen 5 års garanti, er i altså godt dækket ind, hvis der skulle ske noget uventet. I kan altså være helt rolige ved, at vi påtager os hele jeres tagarbejde og over- og understrygning.

Kontakt vedrørende tagdug, overstrygning og understrygning af tegltag

Vi foretager isoleringer, udlægning af tagdug og under og overstrygning af tage, i hele landet, så hvad enten du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så kommer vi gerne og giver et tilbud, på netop din isoleringsopgave.